Vietnamese Boguette in Rotterdam

(Nederlands onderaan de pagina)

Hi All!

Hope you are all doing well.

It has been a while since my last post, time is flying! I’ve been living in Rotterdam City centre now for a half year and I am enjoying it very much. I get so many positive energy from this city, it is GREAT.

After my work I love to walk around in the city center. The streets are then still full of people. Locals and tourists who are enjoying the end of their day outside.

Here’s is a post on a Vietnamese Boguette store close to where I live, right in the city centre of Rotterdam. It is on walking distance (just around the corner) of the famous Rotterdam “Markthal”. In this area many small restaurants are located where you can get a bite.

Food & Drinks

The baguettes are really nice here, very crunchy on the outside . There is a variation of vegetarian and non-vegetarian baguettes. I tried the baguette with “beef”, it was delicious. There is Vietnamese “cafe sua da” as well (ice coffee).

Location

“Boguette” is located just around the corner of the famous Rotterdam “Markthal”, in a cute street full of tiny places where you can have a quick bite.

Restaurant styling

“Boguette” is een petite restaurant with a counter where you can order and pay your food. There are several places where you can sit (inside or outside). The styling is simple but also trendy “industrial look”. I don’t like their logo but that’s personal.

  

 

 

  

 

 

 

Hoi Allemaal!

Hopelijk gaat het goed met jullie?!

Het is alweer een tijdje terug sinds ik mijn laatste blog schreef, de tijd vliegt! Ik woon alweer een half jaar in het centrum van Rotterdam en ik geniet er elke dag nog van! Je krijgt zoveel positieve energie van deze mooie stad, het is GEWELDIG!

Na mijn werk maak ik graag een wandeling door deze geweldige stad. De straten zijn dan nog steeds vol met mensen, zowel met toeristen als lokale bewoners die van het eind van hun dag aan het genieten zijn (buiten de deur).

Hier is een nieuwe post over een Vietnamese “Boguette” zaak dichtbij waar ik woon, middenin het centrum van Rotterdam. “Boguette” is gelegen om de hoek van de bekende Rotterdam “Markthal”. In dit gezellige gebied zijn er vele eetgelegenheden waar je een klein hapje kunt doen.

Eten & Drinken

De baguettes zijn er heerlijk. Lekker krokant van buiten en ook de inhoud is heerlijk. Er is een variatie van vegetarisch en niet vegetarische baguettes. Zelf heb ik de beef genomen, die is echt aan te raden. Ook is er uiteraard de Vietnamese “cafe sua da” (ijs koffie met gecondenseerd melk).

Locatie

“Boguette” is gesitueerd in het centrum van Rotterdam, om de hoek bij de bekende Rotterdamse “Markhal”.


Restaurant styling

“Boguette” is een petite eethuisje met een toonbank waar je je broodje kunt bestellen en betalen. Er zijn verschillende plekjes waar je kunt zitten, binnen en buiten. De styling is simpel maar ook trendy “industrieel look”. Ik vind de logo niet mooi, maar dat is persoonlijk.